tirsdag den 9. november 2010

Børneværelse

Vi er ved at lave børneværelse til Calle ovenpå. Vi har været helt ude ved tagstenene og understryge. Der er blevet monteret et tagvindue,lagt dampspærre og efterfølgende gips. Nu spartles der på livet løs og der er håb forude - det tegner på at værelset er klar inden jul......Det bliver så dejligt. Indtil videre har Calle sovet på Claras værelse nedenunder. Og han er lige i den fase hvor han vågner en enkelt gang og kalder om natten. Morten og jeg holder vejret for kalder han på far - ja så er det far der skal komme ellers bryder helvede løs.Inden for den sidste uge har han dog brudt koden - ved at vælte ud af tremmesengen og klatre op ad trappen til os andre....så vi bare skal løfte dynen:-)
Sådan et værelse skal jo indrettes. Har gang i et par tanker - men so far er det egentlig kun ting til Claras værelse jeg har fået taget hånd om. Jeg var så heldig at få en af de gamle fdb-stole fra børnehaven - den har fået et skvat maling, og er nu blevet dejlig sommergul.
  
Jeg har ligeledes fået ombetrukket en skammel - som frøkenen også skal have til sit værelse. Calle og undertegnede var til loppemarked og fik den til en flad 50´er. Nu er tanken at den skal blive til en sminke aka smuksér-stol med tilhørende hylde og spejl:-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar